ALL PRODUCTS

Dove sapun tek. regular refill 500ml

Dove sapun tek. regular refill 500ml

16.49Kn

Dove Cream tekući sapun sadrži nježne hidratantne sastojke, ostavljajući vašu kožu mekom i hidratiziranom cijelog dana. Punjenje tekućeg sapuna dolazi u ekonomskom pakiranju.
Dolazi u pakiranju od 500ml.

Dove sapun tek.gf touch refill 500ml

Dove sapun tek.gf touch refill 500ml

16.49Kn

Dove go fresh – fresh touch tekući sapun sadrži nježne hidratantne sastojke koji pomažu održati mekoću i podatnost vaše kože. Primamljiv miris krastavca i zelenog čaja osvježava vaše tijelo i um, a vašoj koži pruža potrebnu hidrataciju. Praktično pakiranje olakšava vam korištenje.
Dolazi u pakiranju od 500ml.

Melem 35ml

Melem 35ml

32.89Kn

Njegovana koža preduvjet je da se osjećate i izgledate dobro. Ukoliko imate problem sa suhom i zadebljanom kožom, Melem 35 ml će pokazati svoje blagotvorno djelovanje, jer suhu kožu čini podatnom i baršunastom. Melem 35 ml namijenjen je intenzivnoj njezi osjetljive kože. Aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava suhu kožu, uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje.
Dolazi u pakiranju od 35ml.

Melem u sticku 4,5g

Melem u sticku 4,5g

22.99Kn

Melem u sticku sprječava prekomjerno sušenje usana i stvara zaštitni sloj sličan prirodnom sloju zdrave kože te na taj način održava usne mekim i elastičnim. Da bi Vaše usne ostale dugotrajno zaštićene, podarite im potpunu njegu kakvu zaslužuju. Melem u sticku je baziran na prirodnim sastojcima i blagotvornoj formuli koja je u službi Vas i zdravlja Vaše kože.
Dolazi u pakiranju od 4,5g.