ALL PRODUCTS

Kinder chocolate T8

Kinder chocolate T8

9.49Kn

Zahvaljujući receptu napravljenom s raskošno kremastim mliječnim punjenjem, Kinder čokolada je savršena mala poslastica – posebno izrađena za djecu i ohrabrujuća za mame. Kinder čokolada ne sadrži umjetne boje ili hidrogenirane masti. Svaka traka je individualno zamotana u porcije primjerene djeci.
Kinder čokolada dolazi u pakiranju 8×4 g.

Kinder Bueno T2x30

Kinder Bueno T2x30

6.79Kn

Kinder Bueno je nježna čokoladica s užitkom okusa. Svaki komad se topi u ustima zahvaljujući kremastom ješnjaku, glatkoj čokoladi i hrskav keksu napravljenima za Vaš užitak.
Kinder Bueno dolazi u pakiranju 2x30g.

Kinder Country 40g

Kinder Country 40g

3.89Kn

Mliječna čokolada s mliječnim punjenjem (57%) i žitaricama. Kinder Country je konditorski proizvod Ferrero Grupe koji je dostupan na njemačkom tržištu od 1989. Čini ga 23,5 grama čokolade, mliječne kreme i žitarica (ječam, riža, pšenica, hmelj).
Dolazi u pakiranju od 40g.

Kinder Surprise

Kinder Surprise

6.50Kn

Kinder Surprise sadrži okus Kinder čokolade s iznenađenjem i igračkom u svakom jajetu. Kombinacija tih triju elemenata stvara svijet zabave i razonode koja pomaže djeci da razviju svoju maštu.
Dolazi u pakiranju od 20g.

Kinder Chocolate T4

Kinder Chocolate T4

6.49Kn

Zahvaljujući receptu napravljenom s raskošno kremastim mliječnim punjenjem, Kinder čokolada je savršena mala poslastica – posebno izrađean za djecu i ohrabrujuća za mame. Kinder čokolada ne sadrži umjetne boje ili hidrogenirane mastie. Svaka traka je individualno zamotana u porcije primjerene djeci.
Kinder čokolada dolazi u pakiranju 50g.