Kala – voda koja drži priču!

Zajedno s najkvalitetnijim aparatima za vodu, koji Vašu Kalu hlade na 5°C ukoliko želite hladno osvježenje ili zagrijavaju na 95°C kako bi spravili Vaš omiljeni topli napitak, Kala vam pruža jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

Od 2013. certificirani smo prema standardu FSSC 22000 (Food Safety System Certification) koji je najviši međunarodni certifikat za sigurnu hranu. Također, Kala nosi znak Hrvatske kvalitete od 2006. godine.

Bidon izvorske vode Kala

55,00kn

Kala prirodna izvorska voda dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogatoga šumama i prirodnim izvorima pitke vode. Kala  daje najbolje što je kalnička priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja jer je KALA čista izvorska voda potpuno prirodnog sastava, a zahvaljujući visokoj već potvrđenoj kvaliteti, zaista je jedinstvena.

Bidon prirodne izvorske vode dolazi u pakiranju od 18,9l.

Usluge
Sanitacija aparata za vodu (odnosi se na aparate u vlasništvu BBV) = 90,00 kn
Sanitacija aparata za vodu (odnosi se na aparate u privatnom vlasništvu za kupce BBV) = 148,75 kn
Aparat za vodu= 1,000.00 kn
Najam aparata za vodu (mjesečno) = 35.00 kn
Ambalaža (18,9l) = 50.00 kn
Cijena dostave za narudžbe manje od 300 kn bez bidona vode = 50.00 kn

Kala Vam daje najbolje što je kalnička priroda stvorila:
jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

Prije 170 godina, u proljeće 1842., šumski je ravnatelj Durst otkrio izvor vode u blizini sela Apatovca. Odmah nakon otkrića vlasti su zapovjedile da se vrelo ogradi i uzme uzorak vode za analizu, te tako dobije stručno i službeno mišljenje radi njezine namjene i upotrebe. Danas, sa tog istog izvora, puni se Vaša KALA – prirodna izvorska voda koja u Vašu čašu dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogate šumama, zaštićene od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja.

Prva analiza vode sa izvora izvršena je u Zagrebu, a kasnije je voda redovito analizirana na Jozefinskoj akademiji u Beču – ova činjenica je dokaz sljedivosti o kontinuiranoj brizi za kvalitetu proizvoda i usluge koju Cedevita kao proizvođač Kale nudi svojem kupcu.

0