Kala – voda koja drži priču!

Zajedno s najkvalitetnijim aparatima za vodu, koji Vašu Kalu hlade na 5°C ukoliko želite hladno osvježenje ili zagrijavaju na 95°C kako bi spravili Vaš omiljeni topli napitak, Kala vam pruža jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

Od 2013. certificirani smo prema standardu FSSC 22000 (Food Safety System Certification) koji je najviši međunarodni certifikat za sigurnu hranu. Također, Kala nosi znak Hrvatske kvalitete od 2006. godine.

Bidon izvorske vode Kala

55,00kn

Kala prirodna izvorska voda dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogatoga šumama i prirodnim izvorima pitke vode. Kala  daje najbolje što je kalnička priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja jer je KALA čista izvorska voda potpuno prirodnog sastava, a zahvaljujući visokoj već potvrđenoj kvaliteti, zaista je jedinstvena.

Bidon prirodne izvorske vode dolazi u pakiranju od 18,9l.

Usluge
Sanitacija aparata za vodu (odnosi se na aparate u vlasništvu BBV) = 90,00 kn
Sanitacija aparata za vodu (odnosi se na aparate u privatnom vlasništvu za kupce BBV) = 148,75 kn
Aparat za vodu= 1,000.00 kn
Najam aparata za vodu (mjesečno) = 35.00 kn
Ambalaža (18,9l) = 50.00 kn
Cijena dostave za narudžbe manje od 300 kn bez bidona vode = 50.00 kn

Kala Vam daje najbolje što je kalnička priroda stvorila:
jedinstven okus osvježenja i zdravlja.

Prije 170 godina, u proljeće 1842., šumski je ravnatelj Durst otkrio izvor vode u blizini sela Apatovca. Odmah nakon otkrića vlasti su zapovjedile da se vrelo ogradi i uzme uzorak vode za analizu, te tako dobije stručno i službeno mišljenje radi njezine namjene i upotrebe. Danas, sa tog istog izvora, puni se Vaša KALA – prirodna izvorska voda koja u Vašu čašu dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogate šumama, zaštićene od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja.

Prva analiza vode sa izvora izvršena je u Zagrebu, a kasnije je voda redovito analizirana na Jozefinskoj akademiji u Beču – ova činjenica je dokaz sljedivosti o kontinuiranoj brizi za kvalitetu proizvoda i usluge koju Cedevita kao proizvođač Kale nudi svojem kupcu.

Cedevita limun 500g

25,89kn

Nakon Cedevite naranča sigurno najtraženiji vitaminski napitak prirodne arome limuna. Dobro poznata kiselo – slatka kombinacija okusa Cedevite limun najbolje je osvježenje, ali i sjajan, pouzdan izvor vitamina na kojeg se možete osloniti tijekom cijele godine. Već je svima znano da je, uz brojne sjajne okuse i prirodne arome, čaša Cedevite – čaša vitalnosti.
Vitaminski instant napitak sa okusom limuna dolazi u pakiranju od 500g.

Cedevita naranča 500g

25,89kn

Već generacijama najpoznatiji, najtraženiji i najomiljeniji vitaminski napitak prirodne arome naranče, toliko popularan da je upravo zbog njega Cedevitin zaštitni znak narančaste boje. Svi će se složiti: Cedevita naranča je the Cedevita! Uz 9 najvažnijih vitamina koji su prilagođeni dnevnim potrebama organizma, Cedevita ima i do 40% manje šećera od juiceva i gaziranih pića.
Vitaminski instant napitak s okusom naranče dolazi u pakiranju od 500g.

Nutella 400g

21,99kn

Nutella je slatkog kremnog namaza od lješnjaka, kreiranog od poznate talijanske tvrtke Ferrero. Slatki namaz koji se može koristiti na više načina, a često se koristi kao sastojak koji daje okus i aromu raznim pečenim kolačićima.
Nutella dolazi u pakiranju od 400g.

Nutella 750g

38,99kn

Nutella je slatkog kremnog namaza od lješnjaka, kreiranog od poznate talijanske tvrtke Ferrero. Slatki namaz koji se može koristiti na više načina, a često se koristi kao sastojak koji daje okus i aromu raznim pečenim kolačićima.
Nutella dolazi u pakiranju od 750g.

0